Fudco Panjabi Masala Papad (Pappadums) 200g

3,95

Fudco Panjabi Masala Papad (Pappadums), 200g

Fudco Pappadums com Pimenta Preta, 200g

Qualidade premium

Livre de corantes, sabores e conservantes artificiais

Adequado para vegetarianos

Tradicional petisco crocante, os pappadums costumam ser servidos como aperitivo ou como refeição principal. Nossos pappadums são feitos com ingredientes da melhor qualidade para um sabor autêntico. Pappadums podem ser apreciados sozinhos, mas são deliciosos quando mergulhados em pickles ou chutney.

Ingredientes
Farinha de Lentilha (Matpe / Uraddall), Sal, pimenta Preta, Bicarbonato de Sódio (E500), Óleo de Semente de Algodão, Assa-fétida
Preparação

Frite:

Aqueça o óleo em uma panela grande e funda ou wok (200ºC). Para testar o óleo, coloque um pedaço de pappadum no óleo, se começar a expandir e borbulhar, o óleo está quente o suficiente. Coloque delicadamente o pappadum na panela, um de cada vez, segurando sob o óleo com uma pinça. Retire os pappadums dentro de 3-4 segundos e coloque-os na vertical, permitindo que o excesso de óleo escorra antes de servir.

Microondas:

Pincele levemente um lado de um pappadum com óleo de baixo teor de gordura, coloque em um prato e leve ao micro-ondas por aproximadamente 60-90 segundos. Ajuste os tempos de acordo com a potência e as configurações do micro-ondas.

Chamas abertas: Pappadums assados um de cada vez em fogo baixo de gás. Vire os pappadums com frequência usando pinças até ficarem crocantes e dourados.

País de origem: Índia

Categoria:
Fudco Panjabi Masala Papad (Pappadums) 200g
3,95

Informação adicional

Peso 0,200 kg

Fudco Panjabi Masala Papad (Pappadums), 200g

Wafer thin Indian Lentil Crackers

Microwavable

Premium quality

Heat & eat

Free from artificial colours, flavours and preservatives

Suitable for vegetarians

A traditional crispy snack, pappadums are usually served as an appetiser or with a main meal. Our pappadums are made using the finest quality ingredients for an authentic taste. Pappadums can be enjoyed on their own, but are delicious when dipped in pickle or chutney.

Ingredients
  • Lentil (Matpe / Uraddall) Flour, Salt, Black Pepper, Sodium Bicarbonate (E500), Cottonseed Oil, Asafoetida
  • Preparation

    Deep fry: From Ambient

    Heat oil in a large deep pan or wok (200ºC). To test oil, drop a piece of pappadum into the oil, if it starts to expand and bubble, the oil is hot enough. Gently place the pappadum in the pan, one at a time, holding under the oil with tongs. Take the pappadums out within 3-4 seconds and place upright, allowing excess oil to drain before serving.

    Microwave: From Ambient

    Lightly brush one side of a pappadum with low fat oil, place on a plate and microwave for approximately 60-90 seconds. Adjust timings according to microwave power and settings.

    Other: From Ambient

    Open Flames: Roast pappadums one at a time over low gas flame. Turn pappadums frequently using tongs until crispy and golden brown.

    Country of origin: India