ASIAN HOME GOURMET – Caril Rendang

2,95

ASIAN HOME GOURMET – Caril Rendang

50g

Este prato de caril picante para pratos de carne cozida oferece-lhe o sabor inconfundível do creme de côco, equlibrando com ervas e especiarias picantes intensas.

Ingredientes: Pimenta vermelha, soybeanoil, cebola, galanga, alho, sal, chalota, açúcar, gengibre, capim-limão, curcuma, sementes de coentro, cominho, especiarias e condimentos.

Alérgenos: contém soja.

Receita para prato de caril indonésio Rengdang

Serve 4 porções

Ingredientes:

1 pacote desta nossa pasta de especiarias para um Caril Rengdang Indonésio
2 colheres de sopa de óleo vegetal
450 g de frango, cordeiro ou vaca, cortado em cubos
440 ml de leite de coco ou leite
folhas de lima kaffir para guarnecer

Preparação:

Aqueça o óleo numa panela em lume médio. Junte-lhe a pasta e frite por ½ minuto.
Adicione a carne e cozinhe por 2 minutos. Em seguida, regue com o leite de coco, leve a ferver ee, reduzindo o lume mantenha assim por meia hora.
Destape e deixe ferver por mais 20 minutos até a carne ficar macia e o molho engrossar, mexendo de vez em quando. Enfeite e sirva com arroz.

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ASIAN HOME GOURMET – Caril Rendang
2,95

Informação adicional

Peso .200 kg
ASIAN HOME GOURMET – Rendang Curry
50g
This spicy curry dish with stewed meat brings the typical flavor of coconut cream, compensated with rugged spicy herbs
Description

Ingredients: Red chilies, soybeanoil, onion, galanga, garlic, salt, shallot, sugar, ginger, lemongrass, curcuma, coriander seeds, cumin, spices and condiments.

Allergy advice: contains soy.

Recipe Indonesian Rengdang curry dish

Ingredients for 4 people:

  • 1 pack of spice paste for Indonesian rengdang curry dish
  • 2 tbsp vegetable oil
  • 450 g chicken, lamb or beef, cut into cubes
  • 440 ml of coconut milk or milk
  • kaffir lime leaves as a garnish

Preparation :

  1. Heat the oil in a pan at moderate temperature. Add the paste and stir-fry for ½ minute.
  2. Add the meat and cook for 2 minutes. Then add the coconut milk, bring it to the boil and let it simmer for half an hour.
  3. Remove the lid from the pan and let it simmer for another 20 minutes until the meat is tender and the sauce is thickened. Stirring occasionally. Garnish and serve with rice.