Gochujang Hot Pepper Paste 170g (Obap)

5,95

Gochujang Hot Pepper Paste, 170g (Obap)

Pasta de Pimenta Gochujang, 170g (Obap)

Gochujang é um condimento fermentado coreano salgado e picante feito de pimenta vermelha, arroz glutinoso, soja fermentada e sal. Tradicionalmente, foi fermentado naturalmente ao longo dos anos em grandes potes de barro.

É uma autêntica pasta de pimentão vermelho coreano que tem um sabor salgado, doce e picante. É um dos principais ingredientes na preparação de pratos como Kimchi Jjigae (Kimchi Stew), Bibimbap (Coreano Rice Bowl) e Tteokbokki (Spicy Rice Cakes).

Ingredientes:

Xarope de amido de milho, tempero de pimenta vermelha (19%) (pimenta vermelha em pó (39%), sal, água, alho, cebola), água, farinha de TRIGO, grãos de TRIGO, sal, álcool, tempero (pimenta vermelha em pó (19%) , farinha de TRIGO, sal, glicose, alho em pó), SOJA desengordurada em pó, mistura de grãos em pó (farinha de TRIGO, arroz), pimenta vermelha (0,3%), realçador de sabor (E621), koji (de malte).

Armazenar: Conservar em local seco e fresco. Refrigerar após abertura-

País de origem: Coreia do Sul

Categoria:
Gochujang Hot Pepper Paste 170g (Obap)
5,95

Informação adicional

Peso 0,100 kg

Gochujang Hot Pepper Paste, 170g (Obap)

Gochujang is a salty and spicy Korean fermented condiment made from red chili peppers, glutinous rice, fermented soybeans and salt. Traditionally, it has been naturally fermented over the years in large clay pots.

It is an authentic Korean red chili paste that has a salty, sweet and spicy flavor. It is one of the main ingredients in making dishes like Kimchi Jjigae (Kimchi Stew), Bibimbap (Korean Rice Bowl) and Tteokbokki (Spicy Rice Cakes).

Ingredients:

Corn starch syrup, red pepper seasoning (19%) (red pepper powder (39%), salt, water, garlic, onion), water, WHEAT flour, WHEAT grains, salt, alcohol, seasoning (red pepper powder (19%), WHEAT flour, salt, glucose, garlic powder), defatted SOYBEAN powder, mixed grain powder (WHEAT flour, rice), red pepper (0.3%), flavour enhancer (E621), koji (from malt).

Storage:

Store in a dry, cool place. Refrigerate after opening-

Country of Origin:

South Korea