Mae Ploy Yellow Curry Paste

3,95

Mae Ploy Yellow Curry Paste – 50G

Pasta de Curry Amarelo Mae Ploy – 50G

A pasta de curry amarelo se deve à composição mais próxima da culinária indiana.

Esta pasta de caril Mae Ploy é uma base brilhante para autênticos caril amarelos tailandeses. Com capim-limão, alho e galanga, é perfumado e tem uma bela cor amarela brilhante graças ao açafrão. A pasta de curry amarelo tailandês é mais suave do que as pastas de curry vermelho e verde, pois o ingrediente principal é o alho em vez da pimenta.

Ingredientes

Alho, capim-limão, sal, chalota, galanga, malagueta vermelha seca, semente de coentro, casca de lima kaffir, caril em pó, cominho, canela, açafrão, cardamomo, noz-moscada.

 

Categoria:
Mae Ploy Yellow Curry Paste
3,95

Informação adicional

Peso 0,100 kg

Mae Ploy Yellow Curry Paste – 50G

Yellow curry paste is due to the composition closer to Indian cuisine.

This Mae Ploy curry paste is a brilliant base for authentic Thai yellow curries. With lemongrass, garlic and galangal, it’s fragrant and has a beautiful bright yellow colour thanks to the turmeric. Thai yellow curry paste is milder than red and green curry pastes, as the main ingredient is garlic rather than chilli.

Ingredients

Garlic, Lemongrass, Salt, Shallot, Galangal, Dried Red Chilli, Coriander Seed, Kaffir Lime Peel, Curry Powder, Cumin, Cinnamon, Turmeric, Cardamom, Nutmeg.

Preparation– 1 / Add 1 g of paste to 1 tablespoon of vegetable oil and mix. Add 240ml of coconut milk and mix. 2 / Add 200g of vegetarian ingredients and bring to a boil. 3 / Add 120ml of water and 120ml of coconut milk and bring to a boil again. 4 / Add 100g of chopped potatoes and 50g of onions and cook until soft. 5 / Add 2 tablespoons of sugar and season to taste.