Mustard seeds yellow organic, whole, 50 g

4,95

Mustard seeds yellow organic, whole, 50 g

A mostarda é uma das especiarias mais antigas conhecidas e tem sido cultivada desde os tempos antigos. Na Ásia, a planta da mostarda é valorizada principalmente por suas folhas verdes – a mostarda que é utilizada como hortaliça – e pelas sementes de mostarda.

As sementes de mostarda cruas, inteiras e orgânicas não têm sabor, mas desenvolvem um rico aroma de nozes após a torrefação. A famosa nitidez da mostarda vem de uma enzima que só fica ativa quando as sementes são trituradas e misturadas com água morna.

Em toda a Ásia, as sementes de mostarda são usadas para marinar, pickles e temperos. Particularmente na Malásia, as sementes inteiras de mostarda são usadas principalmente para pratos de vegetais e Daals.

Sementes de mostarda amarelas inteiras*
*Certificado orgânico.
Conteúdo: 50g.

Categoria:
Mustard seeds yellow organic, whole, 50 g
4,95

Informação adicional

Peso 0,100 kg

Mustard seeds yellow organic, whole, 50 g

Mustard is one of the oldest known spices and has been cultivated since ancient times. In Asia, the mustard plant is valued mainly because of their green leaves – the mustard green that is used as a vegetable – and for the mustard seeds.

The raw, whole and organic mustard seeds have no taste but develop a rich, nutty scent after roasting. The famous sharpness of the mustard comes from an enzyme that is active only when the seeds are crushed and mixed with warm water.

Throughout Asia, mustard seeds are used for marinating, for pickles and for seasoning. Particularly in Malaysia, the whole mustard seeds are mainly used for vegetable dishes and Daals.

Mustard seeds yellow whole*
*
certified organic.
Contents: 50 g.