ASIAN HOME GOURMET – Tikka Masala Indiano

2,95

ASIAN HOME GOURMET – Tikka Masala
50g
Este suave caril é feito com tomate e iogurte ou creme. Este prato sobressai quando servido com pão naan ou arroz.

Ingredientes: Pasta de tomate (15%), óleo de soja, vinagre, cebola, sal, gengibre, alho, coentro, pimenta, feno-grego, cominho, especiarias e condimentos, corante (extrato de páprica).

Alérgenos: contém soja.

Receita Indiana Tikka Masala

Serve 4 porções

Ingredientes:

1 pacote de pasta de especiarias para tikka masala indiana
450 gr de filé de frango, cortado toscamente
3 colheres de sopa de iogurte ou creme
1 colher de sopa de óleo vegetal
1 cebola grande, picada toscamente
110 ml (½ chávena) de água
creme ou iogurte como guarnição

Preparação:

Marinar a carne na pasta de especiarias por 10 minutos com o iogurte ou creme.
Aqueça o óleo numa panela em lume médio. Pique a cebola.
Junte a carne. 3 minutos para fritar. Adicione água e deixe ferver. Deixe cozinhar por cerca de 15 minutos até a carne ficar macia. Mexendo de vez em quando. Sirva quente com pão naan ou arroz.

ASIAN HOME GOURMET – Tikka Masala Indiano
2,95

Informação adicional

Peso .200 kg
ASIAN HOME GOURMET – Tikka Masala Indiano
2,95
ASIAN HOME GOURMET – Tikka Masala
50g
This mild curry is made with tomatoes and yogurt or cream. This dish tastes best with naan bread or rice.
Description

Ingredients: Tomato paste (15%), soybean oil, vinegar, onion, salt, ginger, garlic, coriander, chilli, fenugreek, cumin, spices and condiments, coloring (paprika extract).

Allergy advice: contains soy. 

Recipe Indian tikka masala

Ingredients for 4 people:

  • 1 package of spice paste for Indian tikka masala
  • 450 gr chicken fillet, cut into goats
  • 3 tbsp yogurt or cream
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 large onion, coarsely chopped
  • 110 ml (½ cup) of water
    cream or yogurt as a garnish

Preparation :

  1. Marinate the meat in the spice paste for 10 minutes with the yoghurt or cream.
  2. Heat the oil in a pan at moderate temperature. Chop the chopped onion.
  3. Add the meat. 3 minutes stir-frying. Add water and bring to the boil. It simmered for about 15 minutes until the meat is tender. Stirring occasionally. Hot serve with naan bread or rice.