Patak´s – Kashmiri Masala Spice Paste

6,95

Patak´s – Kashmiri Masala Spice Paste, 295gr

Patak´s – Pasta de Especiarias Kashmiri Masala, 295gr

Nossa autêntica mistura de especiarias aromáticas, incluindo páprica, pimenta e coentro, para um prato Kashmiri Masala maravilhosamente equilibrado.

Ingredientes;

Água, Especiarias Moídas (30%) [Páprica (13%), Coentro (9%), Pimenta Vermelha (4%), Cominho, Gengibre], Óleo de Colza, Sal, Ácido (Ácido Acético), Alho em Pó.
Conselho de Alergia
Pode conter mostarda, amendoim e nozes.

Sem conservantes artificiais, corantes, sabores.
Vegetariano
Sem glúten
Adequado para vegetarianos

Ideia de receita: serve 4

Kashmiri Iogurte Cordeiro

Aqueça 2 colheres de sopa em uma panela e adicione 1 cebola picadinha, frite até ficar macia.
Adicione 3 colheres de chá de gengibre picado e 1/2 pote de pasta Pataks Kashmiri, cozinhe por 1-2 minutos, adicione 50ml de água e cozinhe até que a água evapore.
Adicione 500g de cordeiro em cubos, cozinhe até selar, adicione 150ml de água, tampe e cozinhe até ficar macio.
Misture 1 colher de sopa de farinha, 1/2 colher de chá de açúcar e 200g de iogurte, até ficar homogêneo.
Retire a panela do fogo, deixe esfriar por 5 minutos, em seguida, misture a mistura de iogurte e volte ao fogo, cozinhe por 1-2 minutos para engrossar, tempere a gosto, sirva com arroz e naan.

Patak´s – Kashmiri Masala Spice Paste
6,95

Informação adicional

Peso 0,400 kg

Patak´s – Kashmiri Masala Spice Paste, 295gr

Our authentic blend of aromatic spices including paprika, chilli and coriander for a beautifully balanced Kashmiri Masala dish.

Ingredients;

  • Water, Ground Spices (30%) [Paprika (13%), Coriander (9%), Red Chilli (4%), Cumin, Ginger], Rapeseed Oil, Salt, Acid (Acetic Acid), Garlic Powder.
    Allergy Advice

    May contain mustard, peanuts and nuts.

    Pataks Kashmiri Masala Curry Paste is a unique blend of aromatic spices, coriander, chilli and ginger for a beautifully balanced Kashmiri masala dish.

    • No Artificial Preservatives, Colours, Flavours.
    • Vegetarian
    • Gluten Free
    • Suitable for vegetarians

    Recipe Idea: Serves 4

    Kashmiri Yoghurt Lamb

    • heat 2 tbsp in a pan and add 1 finely chopped onion, fry until soft.
    • add 3 tsp finely chopped ginger and 1/2 a jar of Pataks Kashmiri paste, cook for 1-2 mins, add 50ml water and cook until water has evaporated.
    • add 500g diced lamb, cook until sealed, add 150ml water, cover and simmer until tender.
    • whisk together 1 tbsp plain flour, 1/2 tsp sugar and 200g set yoghurt, until smooth.
    • remove pan from heat, allow to cool for 5mins then stir in yoghurt mix and return to heat, simmer 1-2 mins to thicken, season to taste, serve with rice and naan.