Ayurveda Pura’s Chyawanprash Vegan Ayurvedic herbal jam

47,50

Ayurveda Pura’s Chyawanprash Vegan Ayurvedic herbal jam, 500gr

Compota de ervas ayurvédica vegana Chyawanprash da Ayurveda Pura, 500gr

Purê de frutas ayurvédica: incrivelmente delicioso e um verdadeiro superalimento

Chyawanprash do Ayurveda Pura é uma geléia de plantas ayurvédica vegana. Chyawanprash é valorizado na medicina ayurvédica há mais de 5.000 anos para promover a saúde. Nos antigos textos ayurvédicos, é frequentemente referido como o elixir da vida.

Chyawanprash de Ayurveda Pura London é feito com muito amor de acordo com uma autêntica receita ayurvédica durante vários dias de trabalho. Apenas são utilizados ingredientes da mais alta qualidade do Himalaia e de outras regiões da Índia. O purê consiste em mais de trinta ingredientes naturais, como frutas, ervas e especiarias, incluindo a fruta amla, que é considerada uma das fontes mais fortes de vitamina C natural. Devido ao seu bom sabor, Chyawan Pura foi premiado com o prestigiado Great Taste Prêmio.

Chyawan Pura pode ser apreciado por pessoas de todas as idades e doshas (tipos de corpo ayurvédicos). Ayurveda Pura recomenda tomar 1-2 colheres de chá desta geléia doce e picante de Chyawanprash duas vezes ao dia. O Chyawanprash pode ser consumido puro, como pasta ou como bebida.

A promessa de pureza
O Chyawanprash é adequado para veganos. É usado um método de cozimento que elimina a necessidade de ghee.

Ingredientes:
Saccharum officinarum, Emblica officinalis, Pueraria tuberosa, Bucopa monniera, Piper longum, Aegle marmelos, Gmelina arborea, Oroxylum indicum, Clerodendrum phlomidis, Stereospermum suaveolens, Desmodium gengaticum, Uraria picta, Solanum indicum, Solanum surrattense, Adhatoda vasica, Boerhaavia diffusa, Curcuma zedoaria , Cyperus rotundus, Dioscorea bulbifera, Glycyrrhiza glabra, Nymphaea stelleta, Phaseolus trilobus, Phyllanthus niruri, Pistacia wholerima, Termanus labialis, Terminalia chebula, Tinospora cordifolia, Crocus sativus, Elletaria cardamomum, Cinnamomum tamala, Asparagus racemosus, Anacyclus pyrethrum, Iron mesua, Cinnamom hum zeylanicum, Caryophyllum Aromatum, gergelim indiano (gergelim), Zitronensäure.

Vegano, sem sabores artificiais, sem conservantes artificiais. Todos os lotes são testados quanto à ausência de metais pesados e outros contaminantes.

Chyawanprash
premiado com o Prêmio Ótimo Sabor
Superalimento Ayurvédico
melhor qualidade de Londres
500g
vegano

Ayurveda Pura’s Chyawanprash Vegan Ayurvedic herbal jam
47,50

Informação adicional

Peso 0,500 kg

Ayurveda Pura’s Chyawanprash Vegan Ayurvedic herbal jam, 500gr

Ayurvedic fruit puree: incredibly delicious and a true superfood

Ayurveda Pura’s Chyawanprash is a vegan Ayurvedic herbal jam. Chyawanprash has been valued in Ayurvedic medicine for over 5,000 years to promote health. In ancient Ayurvedic texts it is often referred to as the elixir of life.

Chyawanprash from Ayurveda Pura London is made with a lot of love according to an authentic Ayurvedic recipe over several days of work. Only the highest quality ingredients from the Himalayas and other regions of India are used. The puree consists of over thirty natural ingredients such as fruits, herbs and spices, including the amla fruit, which is said to be one of the strongest sources of natural vitamin C. Due to its good taste, Chyawan Pura was awarded the prestigious Great Taste Award.

Chyawan Pura can be enjoyed by people of all ages and doshas (Ayurvedic body types). Ayurveda Pura recommends taking 1-2 teaspoons of this sweet, spicy Chyawanprash jam twice daily. Chyawanprash can be consumed pure, as a spread or in a drink.

The promise of purity
The Chyawanprash is suitable for vegans. A cooking method is used that eliminates the need for ghee.

Ingredients:
Saccharum officinarum, Emblica officinalis, Pueraria tuberosa, Bucopa monniera, Piper longum, Aegle marmelos, Gmelina arborea, Oroxylum indicum, Clerodendrum phlomidis, Stereospermum suaveolens, Desmodium gengaticum, Uraria picta, Solanum indicum, Solanum surrattense, Adhatoda vasica, Boerhaavia diffusa, Curcuma zedoaria, Cyperus rotundus, Dioscorea bulbifera, Glycyrrhiza glabra, Nymphaea stelleta, Phaseolus trilobus, Phyllanthus niruri, Pistacia integerrima, Termanus labialis, Terminalia chebula, Tinospora cordifolia, Crocus sativus, Elletaria cardamomum, Cinnamomum tamala, Asparagus racemosus, Anacyclus pyrethrum, Iron mesua, Cinnamomum zeylanicum, Caryophyllum aromaticum, Indian sesame (Sesame), Zitronensäure.

Vegan, no artificial flavors, no artificial preservatives. All batches are tested for the absence of heavy metals and other contaminants.

  • Chyawanprash
  • awarded Great Taste Award
  • Ayurvedisches Superfood
  • best quality from London
  • 500 g
  • vegan