Ghee Ayurvédica e Bio com Triphala by Classic Ayurveda

32,50

Triphala Ghee Bio by Classic Ayurveda

Suplemento alimentar – manteiga clarificada ayurvédica com ervas

Contém 170 g

Feito de manteiga orgânica certificada. Não contém corantes ou conservantes.

Ghee é uma pilar importante da culinária ayurvédica e pertence aos alimentos que os textos ayurvédicos aconselham ser ingeridos todos os dias.
É um alimento de alta qualidade com efeitos benéficos para a pele. Limpa os canais físicos, renova os tecidos e fortalece o fogo digestivo e a energia vital sem aumentar Pitta. Ghee é facilmente digerível e é uma boa alternativa à manteiga, óleos e gorduras. Confere aos pratos um sabor requintado e  encorpado. Ideal para assar, cozer, estufar, cozinhar ao vapor, tostar levemente especiarias e para o incomparável requinte dos pratos indianos e ayurvédicos.

Esta manteiga clarificada orgânica é feita com leite austríaco Alpino de alta qualidade. As vacas são alimentadas apenas com pasto e feno. É produzido de acordo com os procedimentos ayurvédicos clássicos e é medicamente enriquecido com ervas orgânicas. É produzido nas próprias instalações da AMLA Natur em Rosengarten.

Ingredientes:
Ghee orgânico (manteiga clarificada), Triphala.

Ingredientes:

Ghee * (manteiga clarificada de leite de vaca, butyrum), Amalaki * (emblica officinalis, groselha indiana) (0,7%), Bibhitaki * (Terminali bellerica, verde beleriano Myrobalane) (0,7%), Haritaki * (Terminalia chebula, chebulic Myrobalane) (0,7%).
* de cultivo orgânico controlado.

Alérgenos:

Contém leite, produtos lácteos.

Informações nutricionais por 100 g:

Energia: 3687 kj / 896 kcal
Gordura: 99,5 g
deste ácido gordo saturado: 62,7 g
Carboidratos: <0,2 g
destes açúcares: <0,2 g
Proteína: <0,6 g
Sal: <0,2 g
Fibras: <0,2 g

Ghee Ayurvédica e Bio com Triphala by Classic Ayurveda
32,50

Informação adicional

Peso 0.600 kg
Ghee Ayurvédica e Bio com Triphala by Classic Ayurveda
32,50
Triphala Ghee Bio, 170 g
Classic Ayurveda
Food supplement – Ayurvedic clarified butter with herbs

Made from certified organic butter. Contains no colourings or preservatives.

Ghee is an important part of Ayurvedic cooking and belongs to those foods which the Ayurvedic texts say should be taken every day.
It is a high-quality food with beneficial effects for the skin. It cleanses the physical channels, renews tissues and strengthens the digestive fire and life energy without increasing Pitta. Ghee is easily digestible and is a good alternative to butter, oil and fat. It gives dishes a refined, nutty taste. Ideal for roasting, baking, stewing, steaming, light roasting of spices and for the refinement of Indian and Ayurvedic dishes.

This organic clarified butter is made from high-quality Austrian Alpine milk. The cows are fed only with grass and hay. It is made following classical ayurvedic procedures and is medicated with organic herbs. It is produced at AMLA Natur’s own facility in Rosengarten.

Ingredients:
Organic Ghee (clarified butter), Triphala.

Ingredients:

Ghee* (clarified butter from cow’s milk, butyrum), Amalaki* (emblica officinalis, Indian gooseberry) (0,7%), Bibhitaki* (Terminali bellerica, green belerian Myrobalane) (0,7%), Haritaki* (Terminalia chebula, chebulic Myrobalane) (0,7%).
*from controlled organic cultivation.

Allergy information:

Contains milk, milk products

Nutritional information per 100 g:

Energy: 3687 kj / 896 kcal
Fat: 99,5 g
hereof saturated fatty acids: 62,7 g
Carbohydrates: < 0,2 g
hereof sugar: < 0,2 g
Protein: < 0,6 g
Salt: < 0,2 g
Fibres: < 0,2 g