Sal Negro Ayurvedico “Kala Namak” 100gr ( SANCHAR )
O Sal Negro também é conhecido Kala Namak, é um sal especial da tradição da Ayurveda que é usado no lugar do sal ou como tempero aromático. Devido aos compostos de enxofre contidos no Sal Negro, este sal possui um forte sabor aromático, conferindo um fino toque final, especialmente a qualquer tipo de pratos da cozinha indiana.
Os cristais de sal são triturados diretamente, de forma que muitos ingredientes valiosos sejam preservados. Em seguida, é aquecido junto com as valiosas frutas ayurvédicas Amla e Haritaki por várias horas em potes de barro pesadas. Os ingredientes valiosos das frutas combinam-se com o sal em cristais de cheiro sulfuroso marrom-avermelhado. O sal é natural e contém muitos minerais importantes.
Uso:
O Sal Negro Ayurvedico é ideal para temperar sopas, pratos de vegetais, molhos e saladas. Use-o junto com o sal comum e adicione após o cozimento para que os ingredientes sejam preservados. Devido ao forte sabor inerente, recomendamos um uso frugal. Usado na quantidade certa, o sal negro Ayurveda dará o toque perfeito e delicioso a comidas exóticas.
Ingredientes:
Sal preto ayurvédico, Moído
Ayurveda Black Salt “Kala Namak” 100gr
Ayurvedic black salt “Kala Namak”, finely ground
The Ayurveda Black Salt, also called Kala Namak, is a special rock salt from the tradition of Ayurveda which is used instead of salt, or as aromatic seasoning. Due to the sulfur compounds contained in Black Salt, this salt has a strong aromatic flavor, giving a fine finishing touch especially to any kind of dishes from the Asian cuisine.
The rock salt crystals are directly ground, so that the many valuable ingredients are preserved. Then it is heated together with the valuable ayurvedic fruits Amla and Haritaki for several hours in heavy clay pots. The valuable ingredients of the fruits combine with the salt to reddish-brown, sulphurous smelling crystals. The salt is natural and has many important minerals.
Usage:
Ayurveda Black Salt is ideal for seasoning soups, vegetable dishes, sauces and salads. Use it in addition to regular table salt and add after cooking so that the ingredients are preserved. Because of the strong inherent taste we recommend a frugal use. Used in the right amount, Ayurveda Black Salt will give the perfect, delicious touch to exotic foods.
Ingredients:
Ayurvedic black salt, fine